Over ons

De naam Verdoold is al generaties lang een waar begrip in de Alblasserwaard en omstreken. De plek waar vele jaren vakmanschap en 100% aandacht voor de kwaliteit van verse producten 'samenwonen'.

In onze Winkel en op de Markt kunt u terrecht voor de beste groenten en het lekkerste fruit. Daarnaast maakt u er kennis met onze passie voor groente- fruit en lekker eten. Iedere dag worden er verse salades gemaakt, verse groenten gesneden en nog veel meer!

 

Het begint met vers

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.

Aardappelen, groente en fruit komen tegenwoordig overal vandaan. Als de seizoenen goed zijn komen deze producten van eigen bodem. Wij willen u echter graag het gehele jaar door alle producten (kunnen) aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn. Kom het eens proeven in de Winkel..of op de Markt. u zult versteld staan.

Eén ding is zeker: voor vers en kwaliteit moet u bij ons zijn!

 

Rechtstreeks uit de Hoeksche Waard

daar worden de  aardappels gerooid voor onze verkoop 

 

Verdoold heeft bewust de keuze gemaakt om zoveel mogelijk  gebruik te maken van fruitsoorten van eigen bodem. Wij werken direct samen met telers, uit de regio's  hierdoor ontvangen zij eerlijke prijzen voor hun producten en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk minder  logistiek dus weer goed voor het Milieu

                                                                      

 

openingstijden  winkel

maandag  8.30-12.30     13.00-18.00

dinsdag de geheledag  gesloten

dinsdagmiddag marktplein Nieuwpoort 13.30 -16.30

woensdag 8.30-12.30    13.30-18.00

donderdag de geheledag gesloten

vrijdag 8.30-12.30   13.30-18.00

zaterdag 8.30-13.00

 

 

    ontvang de folder en 

de Groentetas van de week

Lopende acties 

 op de Markt en in de winkel     

    

            

            

                    

   

 

 

                      

 

 

Copyright ©  2015 komkommertje

www.komkommertje.com