De naam A Verdoold is al generaties lang een waar begrip in de Alblasserwaard en omstreken. De plek waar vele jaren vakmanschap en 100% aandacht voor de kwaliteit van verse producten 'samenwonen'.
 op de Markt kunt u terrecht voor de beste groenten en het lekkerste fruit. Daarnaast maakt u er kennis met onze passie voor groente- fruit

Het begint met vers

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.

Aardappelen, groente en fruit komen tegenwoordig overal vandaan. Als de seizoenen goed zijn komen deze producten van eigen bodem. Wij willen u echter graag het gehele jaar door alle producten (kunnen) aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn. Kom het eens proeven Op de Markt. 

Een ding is zeker: voor vers en kwaliteit moet u bij ons zijn!

Rechtstreeks uit de Hoeksche Waard, daar worden de aardappels gerooid voor onze verkoop  Verdoold heeft bewust de keuze gemaakt om zoveel mogelijk  gebruik te maken van fruitsoorten van eigen bodem. Wij werken direct samen met telers, uit de regio's  hierdoor ontvangen zij eerlijke prijzen voor hun producten en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk minder logistiek dus weer goed voor het milieu